MENU
FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Overskrift:
Farve i salami
Spørgsmål:
Hvad består den røde farve i salamien af ?
Overskrift:
Mere end 100g kød pr. 100g færdigvare
Spørgsmål:
Hvordan kan der være anvendt mere end 100g kød pr. 100g færdig spegepølse ?
Overskrift:
Kan produkterne fryses
Spørgsmål:
Kan 3-Stjernets spegepølser og øvrige produkter fryses ?
Overskrift:
Fremstilling af den originale 3-Stjernet salami
Spørgsmål:
Hvor lang tid tager det at fremstille den originale 3-Stjernet Salami ?
Overskrift:
Nyt grønt splash
Spørgsmål:
Hvorfor det nye splash ’Mindst 40% genanvendt plast' på emballagen?
Har du et spørgsmål til 3-Stjernet?
Klik her for at sende dit spørgsmål »
Forside
Produkter
Madpakketips
Allergener
FAQ