2 PERS.
1 bæger Vel’smurt kyllinge spread med soltørrede tomater • 2-3 dl rapsolie • 150 g blandet salat • ½ fennikel • 4 friske tomater • 2 håndfuld edamame bønner, fås på frost • 1 dl mandler • 25 g feta • Dressing: 2 spsk. olivenolie • 1 spsk. god balsamico eddike • 1 fed hvidløg • salt • peber
Kom rapsolie på panden og lav små kugler med 2 teskeer, der bliver ca. 12-15 stk. og steg dem på panden 3-4 minutter på hver side, og læg dem på et stykke fedtsugende papir. Skyl salaten godt. Kom salaten i en stor skål. Snit fennikel i fine skiver, gerne på et juliennejern og kom den i salaten. Skær tomat i både og kom dem i salaten sammen med edamame bønner. De fås på frost og skal lige koges et par minutter, inden de kommes i salaten. Kom til sidst mandler og smuldret feta i salaten sammen med de små kugler af falafel.
Bland olivenolie og eddike med et presset hvidløg, og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og server med et godt brød til.